Ons verhaal

Toen ik mijn ondernemingsplan ging uitschrijven wist ik dat het een uitdaging zou worden. Na jarenlang schrijven en filosoferen over hoe de onderneming eruit zou komen te zien, viel het kwartje pas toen ik stopte met werken en eindelijk de tijd nam voor mezelf. Daardoor ontstond de ruimte in mijn hoofd om weer te genieten van de kleine dingen zoals werken in de moestuin, gerechten koken maar ook in verbinding zijn met mensen. Het was al snel duidelijk dat ik geen afscheid kon nemen van dit nieuwgevonden werkgeluk en ik van mijn hobby mijn werk ging maken. Zodoende heb ik mijn handen uit de mouwen gestoken om het ondernemers-avontuur aan te gaan. Enorm spannend! Maar ik sta elke dag op met een glimlach en nieuwsgierig naar wat de dag ons gaat brengen. Het team, wat bestaat uit een combinatie van zorgcliënten en -personeel, loopt elke dag door de tuin te banjeren of in de keuken te rommelen. Het is een gezellige boel bij elkaar en als ik naar de toekomst kijk zie ik… Meer samenwerkingen? Een groter team? Een mislukte oogst? Ach, wie zal het zeggen op dit moment kan mijn geluk niet meer op.

Liefs, Anne-Wil van der Heijden
Oprichter Taste Nature

anne-wil_van-der-heijden

“A single leaf working alone, provides no shade”

Waar we nog van dromen

Bij Taste Nature streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd milieu-vriendelijke werkprocessen te omarmen. We geloven in het belang van duurzaamheid en doen ons best om onze moestuin en pluktuin tot bloei te laten komen, met de focus op kwaliteit en gezonde gewassen.

Maar we gaan verder dan dat. We willen een uitgebreid samenwerkingsnetwerk opbouwen, waar zowel kleine als grote bedrijven, tuiniers, horeca-ondernemers en alle mensen die een bijdrage willen leveren aan de gemeenschap, deel van uitmaken. Samen werken we aan een betere toekomst, waarin we elkaar inspireren en ondersteunen.

Bij Taste Nature geloven we in het vergroten van onze kennis en het delen daarvan. We willen blijven groeien als organisatie en streven ernaar om anderen te informeren en bewust te maken van duurzame praktijken. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Doe mee met Taste Nature en ontdek hoe je kunt bijdragen aan een betere wereld, terwijl je geniet van heerlijk eten en een bloeiende omgeving!

Onze aanpak

Bij Taste Nature is ons team de drijvende kracht achter kwalitatieve dienstverlening. We geloven in opleiding, training en sterke communicatievaardigheden om een geweldig product en uitstekende service te bieden.

We werken samen met zorgcliënten en vrijwilligers in diverse domeinen, waaronder horeca, groenvoorziening en productverkoop, voor uitdagend en leerzaam werk. Bij Taste Nature kun je ‘proeven aan re-integratie’ met behoud van je indicatie.

We innoveren door bestaande processen op een vernieuwende manier toe te passen en zien fouten als kansen voor groei.

Bij Taste Nature bundelen we onze krachten en omarmen we verandering, met een enthousiast team dat streeft naar groei en vooruitgang. Kom langs en ervaar zelf de geweldige ervaring en positieve impact van Taste Nature!