Onze diensten

Lunchroom

Coming soon! 

Onze lunchroom is in ontwikkeling en wij houden onze klanten op de hoogte via social media. 
Volg ons via instagram en/of facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Werkfit traject

Wij bieden werkfit trajecten aan voor clienten in de zorg. De clienten maken onderdeel uit van het Taste Nature team en leren de kneepjes van het vak binnen de horeca, retail en agrarische sector. Onder begeleiding van (zorg)experts bieden we een veilige leer en werkomgeving wat vaak het verschil maakt doordat clienten goed voorbereid zijn op de mogelijkheid van re-integratie.

Alle deelnemers bouwen een persoonlijke portefeuille op met wat ze hebben geleerd binnen Taste Nature. Ook benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via het contactformulier. 

Boerderijwinkel

In de ochtend geoogst, ‘s middags op je bord! Proef de natuur bij Taste Nature. Ontdek onze verse producten van eigen land gepresenteerd in onze boerderijwinkel. Van knapperige groenten en tot vitamine-rijke microgreens en home made ice-tea. Kom gezellig langs op onze locatie.

Workshops

Binnenkort delen wij de workshop agenda van 2023
Ook zijn wij op zoek naar creatieve mensen in de (schilder)kunst of kandidaten die natuur/spirituele workshops willen geven op onze mooie boerderij locatie. Wij hopen hiermee ons taste nature concept te verreiken. Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek.